Prejsť na obsah

Cestujte naplno

Odvezieme vás do sveta, po Slovensku, aj na koncerty.

Užite si leto naplno a bez starostí

Dovolenka môže začať už v našom buse. Okrem letiska vás pohodlne odvezieme aj na váš obľúbený hudobný festival alebo koncert.

Aktuality a dopravné obmedzenia

23. 8. 2024

AKCIA: Nová linka LeviTour s 50% zľavou

Zľava platí na prvé 4 miesta na každom spoji novej linky Plzeň – Rimavská Sobota, pre všetky medzinárodné kombinácie zastávok. Nakúpte si lístok do 30. septembra a cestujte tak zo Slovenska do Brna, Prahy a Plzne alebo späť za tú najvýhodnejšiu cenu. 

Zistite viac

18. 8. 2024

LOVESTREAM: Pridávame nové nočné spoje a ďalšiu zastávku

Z nedele na pondelok vás z festivalu LOVESTREAM, kvôli zmene programu, odvezieme okrem 23:59 a 1:00 aj o 2:00 a 3:00. Budeme vás čakať na našej pôvodnej zastávke na parkovisku v areáli, ale zároveň aj na ulici „Pri starom letisku“. Na mieste bude možné zakúpiť si obmedzené množstvo lístkov, preto kupujte vopred online. 

Zistite viac

8. 8. 2024

POZOR: Doprava na koncerty Taylor Swift je zrušená

Doprava na všetky tri koncerty Taylor Swift vo Viedni je zrušená, z dôvodu hroziaceho teroristického útoku na mieste konania. Peniaze za cestovné lístky budú automaticky vrátené, bez nutnosti storna.

31. 5. 2024

Rekordných 30x denne na letisko Schwechat

Od dnes jazdíme na Schwechat najčastejšie v našej histórii. Na Viedenské letisko a späť vás odvezieme až 30x denne a z toho až 13x z Hlavnej železničnej stanice v Bratislave.

8. 4. 2024

Dopravné obmedzenia v centre Viedne

V centre Viedne, po ceste na našu autobusovú zastávku Hauptbahnhof (C1) prebiehajú stavebné práce. Prosíme vás preto o trpezlivosť a počítajte s miernym zdržaním zo smeru Bratislava do odvolania. Ďakujeme.