Prejsť na obsah

Lovestream festival

18. – 20. august 2023, Letisko Vajnory, Bratislava

Cena nezahŕňa lístok na koncert

Autobusom na festival

Bratislavský festival LOVESTREAM vás aj tento rok privíta na letisku vo Vajnoroch. Môžete sa opäť tešiť na parádny mix vašich obľúbených interpetov ako je 50 cent, Rita Ora, Macklemore či Tiësto a mnohých ďaľších.

Odvezte sa s nami na Letisko Vajnory a domov a vyhnite sa tak preplnenej MHD, nekonečnému čakaniu na taxíky a zápcham. Neváhajte a kúpte si lístky na bus už teraz.

 

Cenník

TIP: Ak viete, že s nami plánujete cestu tam aj späť, kúpte si rovno obojsmerný lístok za zvýhodnenú cenu 12 €.

Cenník Jednosmerný lístok  Obojsmerný lístok *
Online 7 € 12 €
U vodiča 10 €

 

* Odporúčame vám kúpiť si lístok čím skôr, online na webe alebo v appke Slovak Lines. Budete mať nielen istotu miesta ale aj najlepšej ceny. Pri obojsmernom lístku je cena ešte výhodnejšia.

Bratislava AS Nivy -> LOVESTREAM a späť

Na festival vyrážame každý deň z Autobusovej stanice Nivy, z nástupiska číslo 11 až v troch rôznych časoch. A v noci vás odvezieme o 1:00 aj o 3:00. Stačí si len vybrať ten čas, ktorý vám najviac vyhovuje. Nezabudnite však, že zakúpené cestovné lístky sú viazané na konkrétny čas a dátum a nieje možné ich využiť na iný termín.

TIP: Ak viete, že s nami plánujete cestu tam aj späť, kúpte si rovno obojsmerný lístok za zvýhodnenú cenu 12 €.

Cesta tam
Piatok 16. 8.  15:00 16:00 17:00 Vyhľadať spoj >
Sobota 17. 8.  15:00 16:00 17:00 Vyhľadať spoj >
Nedeľa 18. 8. 15:00 16:00 17:00 Vyhľadať spoj >

 

 

Cesta späť *
Sobota 17. 8.  1:00 3:00 Vyhľadať spoj >
Nedeľa 18. 8. 1:00 3:00 Vyhľadať spoj >
Pondelok 19. 8. 1:00 3:00 Vyhľadať spoj >

 

 

* Dajte si pozor aby ste si zakúpili lístok na správny dátum a čas. Ak totiž plánujete navštíviť festival napríklad v piatok, lístky na cestu späť si potrebujete kúpiť na sobotu v noci.

Doplňujúce informácie

  • Cestovný lístok

    Je možné zakúpiť online na webe a v appke Slovak Lines alebo u vodiča. Zakúpený lístok je platný na konrétny dátum a čas. Nieje možné využiť ho na iný termín.

    Odporúčame vám nákup lístka vopred online. Máte tak istotu miesta, najlepšej ceny a vyhnete sa tak stresu na mieste.

  • PRO TIP: Urobte si screenshot

    Na cestu z festivalu, vám odporúčame urobiť si z vášho cestovného lístka screenshot, alebo si ho vytlačiť. Budete tak mať tak lístok pri sebe aj v prípade nedostupného internetového pripojenia z dôvodu preťaženia siete.

  • Cesta na/z festival/u

    Naše autobusy vás dovezú priamo na parkovisko k areálu festivalu LOVESTREAM a tam vás budú čakať aj po skončení. Zastávka bude označená a na mieste bude doprava koordinovaná zamestnancami Slovak Lines v spolupráci z organizátorom.

    Uložte si GPS našej zastávky: GPS: 48.206830, 17.192538

  • Podmienky zájazdu

    V prípade zrušenia dopravy zo strany Dopravcu z dôvodu nenaplnenia minimálnej kapacity, sa cestovné vráti v plnej hodnote cestujúcemu bez účtovania storno poplatku a to spôsobom, akým si daný lístok zakúpil (hotovosť na pokladni/prevodom na kartu).

    V prípade potreby, si cestovný lístok môžete stornovať iba prostredníctvom nášho Zákazníckeho centra telefonicky na čísle +421 2 55 422 734 alebo emailom na info@slovaklines.sk.

    Prečítajte si kompletné Podmienky zájazdu (PDF)

  • Parkovanie na Nivách

    Nákup: Online (spolu s cestovným lístkom)
    Cena: 5,90 € na deň

    Ak plánujete presadnúť na autobus z vášho auta, kúpte si spolu s lístkom aj náš doplnkový produkt Parkovanie – 24h. Počas festivalu tak parkujete pohodlne priamo na Nivách a auto vás čaká v garáži.

    Nezabudnite prosím, že parkovanie nieje možné dokúpiť dodatočne.

    Viac o parkovaní

Slovak Lines Bus Point

Nástupná / výstupná zastávka
GPS: 48.206830, 17.192538

Poďte s nami aj na ďalšie koncerty