Prejsť na obsah

LeviTour

Je mladý, profesionálny slovenský dopravca, ktorý jazdí po celej Európe a nebojí sa nových výziev.

AKCIA: Cestujte za 1 € medzi Slovenskom a Českom!

Od 15. 7. jazdí LeviTour na novej trase Rimavská Sobota – Plzeň, spájajúc Slovensko a Česko. Využite limitovanú akciu a cestujte v týždni od 22. 7. do 28. 7. medzi týmito dvoma republikami len za neskutočné jedno euro!

Vyrazte odskúšať novú linku

Máme pre vás zopár príkladov destinácií, do ktorých vás bude výlet na otočku stáť neuveritelné 2 €. Nájdite si medzi nimi tú svoju. Akcia platí na všetky medzinárodné kombinácie zatávok nna linke 609802 – Plzeň – Praha – Brno – Bratislava – Trnava – Nitra – Zvolen – Detva – Lučenec – Rimavská Sobota od 22. 7. do 28. 7.

Prečo cestovať s LeviTour

LeviTour ponúka široké spektrum služieb, vrátane medzinárodných a diaľkových spojov, transferov a zájazdov po celej Európe. Ich tím tvoria mladí profesionálny vodiči, ktorí sa zameriavajú na bezpečnosť a spokojnosť zákazníkov.

  • Najlacnejšie online

    Nákup cestovných lístkov na všetky linky LeviTour, je dostupný cez web aj aplikáciu Slovak Lines. Vďaka jednoduchému nákupu máte lístky vždy po ruke a za najvýhodnejšiu cenu.

  • Zákazník na prvom mieste

    Zameriavajú sa na bezpečnosť a spokojnosť zákazníka, ktoré sú pre nich prioritou. Cesta autobusom nemusí byť len nutným zlom, ale môže byť príjemným zážitkom.

    Ak máte akékoľvek otázky môžete ich kontaktovať na infolinke: +421 911 237 831 (Po-Pia: 8-16 hod.) alebo e-mailom
    info@levitour.sk.

  • Po Slovensku aj do zahraničia

    Odvezte sa pravidelnými linkami LeviTour, ktoré premávajú z východného Slovenska na západ a späť, alebo využite medzinárodné trasy do Viedne, Brna, Prahy a Plzne.

    Cestovné poriadky

Doplnkové produkty

  • Miestenka

    Sedíte radi pri okne alebo radšej v uličke? Vyberte si svoje obľúbené miesto v autobuse a zariaďte si tak ešte komfortnejšiu cestu pre vás a vašich blízkych.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Nákup: Online a v pokladni (spolu s cestovným lístkom)
    Cena: 0 €

  • Parkovanie – 24h

    Potrebujete bezpečne zaparkovat svoje auto v Bratislave? Máme pre vás skvelé riešenie v podobe Parkovania na Nivách. Podzemné parkovisko sa nachádza priamo pod Autobusovou stanicou Nivy. Zaparkujte pohodlne 1-21 dní.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Nákup: Online na webe a v appke s cestovným lístkom
    Cena: 5,90 €

    Zistite viac
  • Batožina navyše

    Ku každému lístku máte 1ks príručnej batožiny zadarmo. Máte väčšie množstvo batožiny? Ak sa vám nepodarilo zbaliť do príručnej tašky, môžete si dokúpiť batožinu naviac a zobrať si so sebou do autobusu toľko vecí, koľko potrebujete. Pamätajte ale, že váha cestovnej batožiny nesmie presiahnuť 25 kg.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Obmedzený počet: 25 ks / autobus
    Nákup: Online a v pokladni (spolu s cestovným lístkom) alebo u vodiča
    Cena: 1 €

  • Veľká batožina

    Máte nadrozmernú batožinu? Radi vám ju prepravíme bezpečne zabalenú v ochrannom obale. Táto služba sa vzťahuje na prepravu batožiny, ktorá presahuje rozmer 30 x 60 x 80 centimetrov a/alebo hmotnosť 25 kilogramov.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Obmedzený počet: 3 ks / autobus
    Nákup: Online a v pokladni (spolu s cestovným lístkom) alebo u vodiča
    Cena: 5 €

  • Domáce zviera

    Vášho domáceho miláčika prepravíme bezpečne uzatvoreného v klietke s nepriepustným dnom, ktorú budete mať počas cesty na kolenách alebo pod nohami na zemi. Pes sprevádzajúci nevidiaceho lístok nepotrebuje.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Obmedzený počet: 2 zvieratá / autobus
    Nákup: Online a v pokladni (spolu s cestovným lístkom)
    Cena: 5 €

  • Bicykel

    Chcete si vziať na cestu klasický alebo elektrický bicykel? Bezpečne vám ho prepravíme.

    Dostupnosť: Na všetkých linkách
    Obmedzený počet: 1 ks / autobus
    Nákup: Online a v pokladni (spolu s cestovným lístkom)
    Cena: 5 €

Cestovné poriadky

Dopravca Linka Dátum platnosti Trasa
LeviTour 102515 Od 12.02.2024 Bratislava – Trnava – Nitra – Zlaté Moravce – Zvolen – Lučenec – Fiľakovo – Rimavská Sobota Zobraziť
LeviTour 407501 Od 15.07.2024 Bratislava – Nitra – Sereď – Zlaté Moravce Zobraziť
LeviTour 707803 Od 01.03.2024 Prešov – Košice – Rožňava – Lučenec – Zvolen – Nitra – Bratislava – Schwechat – Viedeň Zobraziť
LeviTour 609802 Od 15.07.2024 NOVINKA: Plzeň – Praha – Brno – Bratislava – Trnava – Nitra – Zvolen – Detva – Lučenec – Rimavská Sobota Zobraziť

Poznámka: Pre partnerské linky platia cestovné poriadky, cenníky a prepravné podmienky danej spoločnosti. Nájdete ich na produktových stránkach našich partnerských destinácií alebo na webovej stránke daného dopravcu.